Premierul Dacian Ciolos spune ca obiectivul sau pentru urmatorii ani, indiferent ce va face in Romania, este sa inlocuiasca "spiritul critic de asteptare in societate cu un spirit critic de actiune", precizand ca a remarcat ca in ultimii ani "s-a trezit spiritul acesta critic", transmite News.ro.

Dacian CiolosFoto: Guvernul Romaniei

"Mult mai important pentru ceea ce sunt convins ca se va intampla in Romania este de a trece de la o constiinta de receptori, asa cum am spus, oameni care asteapta, care au pretentii si e deja un lucru bun faptul ca in Romania oamenii au inceput sa aiba pretentii", a spus Dacian Ciolos.

Premierul a aratat ca obiectivul sau in urmatorii ani este de a inlocui spiritul critic de asteptare cu un spirit critic de actiune.

"Spiritul acesta critic de asteptare in societate, pe care l-am vazut trezindu-se in ultimii ani, cred ca este obiectivul pe care trebuie sa ni-l dam impreuna - si acesta este obiectivul pe care eu mi-l dau pentru anii urmatori, indiferent ce o sa fac in Romania - este de a inlocui spiritul acesta critic de asteptare cu un spirit critic de actiune, in care sa punem samanta asta in constiinta individuala pentru o implicare intr-o actiune de grup", a aratat Ciolos.

El a tinut sa precizeze ca acesta a fost obiectivul sau si cand s-a gandit la campania "Cumintenia Pamantului".

"Eu mi-am dorit campania aceasta "Cumintenia pamantului" dincolo de obiectivul financiar, mi-am dorit-o ca sa punem o samanta in constiinta colectiva, in constiinta publica fata de valorile colectivitatii din care facem parte", a afirmat premierul, la un eveniment organizat de GMP Advertising.