Presedintele PSD a ridicat tonul la finalul sedintei de intrebari de dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca premierul nominalizat de partidul sau "are toate drepturile". Ziaristul l-a intrebat pe Dragnea: "De ce desemnati o persoana care nu este etnic roman, desi in campanie l-ati criticat repetat pe premierul Ciolos pentru ca poarta numele Julien si i-ati reprosat ca ne conduc strainii?", iar Dragnea a fost deranjat.

Liviu Dragnea a anuntat propunerea PSD pentru premierFoto: Captura Digi 24

La ultima intrebare pusa de jurnalisti, una privind etnia lui Sevil Shhaideh, Dragnea a replicat pe un ton nervos: "Dumneavoastra considerati ca nu este cetatean roman?"

Ziaristul l-a intrebat pe Dragnea: "De ce desemnati o persoana care nu este etnic roman, desi in campanie l-ati criticat repetat pe premierul Ciolos pentru ca poarta numele Julien si i-ati reprosat ca ne conduc strainii?"

"Shhaideh este un cetatean roman care are toate drepturile" a adaugat liderul PSD.

Reamintim ca Liviu Dragnea si multi lideri PSD au jucat in campania electorala cartea xenofobiei, acuzandu-l pe premierul Ciolos ca nu e roman adevarat din cauza prenumelui Julien. De asemenea, in campanie strainii au fost permanent demonizati.