Traian Basescu a fost fotografiat, marti, la prima sedinta a Senatului, in timp ce ii trimitea Elenei Udrea o poza cu el in bancile acestei camere a Parlamentului. Fostul presedinte a declarat pentru News.ro ca i-a trimis Elenei Udrea fotografia dupa ce aceasta l-a sunat sa il intrebe cum se simte din nou in Parlament.

Traian BasescuFoto: Agerpres

Fotografia este trimisa Elenei Udrea cu subiectul "La scoala".

Contactat de News.ro, fostul presedinte Traian Basescu a spus ca i-a trimis Elenei Udrea fotografia dupa ce aceasta l-a sunat sa il intrebe cum se simte.

"Pentru ca m-a intrebat cum ma simt si am raspuns: 'In banca, ca la scoala'. A sunat sa ma intrebe cum ma simt din nou in Parlament, ca eu am mai fost pana in 2000. I-am spus: 'In banca, ca la scoala'", a explicat Traian Basescu.

Fostul presedinte Traian Basescu a devenit senator in urma alegerilor din 11 decembrie, dupa o pauza de 16 ani in cariera de parlamentar, el fiind deputat si in legislaturile 1992-1996 si 1996-2000. Elena Udrea a candidat si ea, ca independent, pentru un nou mandat de deputat, insa nu a fost aleasa.

Prima sedinta a Senatului in legislatura 2016 - 2020 a avut loc marti si a fost condusa de decanul de varsta al Senatului, neurochirurgul Leon Danaila, ales pe listele PNL Bucuresti. El a fost asistat de catre cei mai tineri patru senatori, in calitate de secretari: Catalin George Stanga (34 ani, PNL), George Edward Dirca (36 ani, USR), Alexandru Marius Dunca (36 ani, PSD) si Bogdan Constantin Matei (36 ani, PSD).