resedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a anuntat, joi seara, in sedinta Biroului Permanent Judetean, care este in desfasurare la ora transmiterii acestei stiri, ca demisioneaza din functia de presedinte al PNL Timis si ca nu va mai candida pentru un nou mandat de primar in 2020, transmite News.ro.

Nicolae RobuFoto: Agerpres

Potrivit unor surse din cadrul partidului, mai multi liberali i-au cerut demisia presedintelui PNL Timis, Nicolae Robu, in sedinta Biroului Permanent Judetean care este in desfasurare la ora transmiterii acestei stiri.

Nicolae Robu si-a anuntat demisia si a spus chiar ca nu va mai candida pentru un nou mandat de primar in anul 2020, au precizat sursele citate.

Nicolae Robu s-a inscris in PNL in anul 2008 si tot de atunci conduce filiala Timis a PNL, fiind primar la al doilea mandat.

Duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, declara ca la nivelul partidului trebuie sa fie organizate "alegeri cat mai repede" si ca pana atunci "cineva trebuie sa joace rolul de presedinte".

"Demisia mea ar fi cel mai simplu lucru, nu asta este problema noastra, noi trebuie sa facem alegeri cat mai repede si in Timis si in toata tara, la nivelul PNL. Pana la alegeri, cineva trebuie sa joace rolul de presedinte, ca il joc eu, ca il joaca altii, este prea putin important, dar trebuie sa ajungem la conduceri legitime, stabilite prin alegeri democratice si asta cat mai repede", declara Robu, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor.