Gabriel Oprisanu, director al Institutului de Psihiatrie Socola, si sustinator public al PSD a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care le ofera invinsilor din alegeri "consultanta de specialitate" la institutia pe care o conduce, scrieBotosaneanul.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sigur... nu as dori sa fiu arogant dar.... in caz de depresie, invinsilor de ieri , le oferim consultanta de specialitate si sprijin psihologic de inalta clasa. Atentie !!!! Depresia poate avea consecinte grave.......Adresa B-dul Bucium 36 Institutul de Psihiatrie Socola. Va asteptam cu drag", a scris el intr-un mesaj care nu mai apare pe pagina de Facebook.

Acesta a atasat si un scurt clip video in care se confrunta intr-o lupta un PSD-ist cu un PNL-ist, infruntare castigata de primul.

Potrivit publicatiei citate, Oprisanu a fost sef al Directiei de Sanatate Publica Botosani in guvernarea Tariceanu iar in 2008 a candidat din partea PNL la Senat, fara succes.

El a ajuns sef al spitalului de psihiatrie cand presedinte al Consiliului judetean era Mihai Tabuleac (PDL) si a trecut in sfera PSD, ajungand chiar consilier al ministrului Nicolae Banicioiu.

Pe 11 septembrie apare pe pagina sa de Facebook un mesaj de campanie al PSD pe care l-a descris ca fiind in postat din cladirea Trump Tower din New York.