Liderul USR Nicusor Dan a reactionat la atacul pe care l-a lansat Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, la adresa sefului de campanie Matei Paun, declarandu-se "uluit" si "mahnit". El afirma Moroianu face afirmatii mincinoase si sustine ca Paun a lucrat voluntar la campania electorala.

Nicusor DanFoto: Captura Realitatea TV

"Matei Paun a activat voluntar, sacrificandu-si timpul personal, fara sa ceara nimic in schimb, atat in campania electorala pentru alegerile locale cat si in campania electorala pentru alegerile parlamentare. A muncit in baza unui mandat dat de Biroul National, pe care nu l-a depasit niciodata. A avut in intreaga campanie electorala sustinerea mea si a Biroului National. Sunt mahnit si uluit ca Sergiu Moroianu lanseaza in spatiul public afirmatii mincinoase, multe dintre ele similare cu ale dusmanilor politici ai USR" a scris el pe Facebook.

Citeste mai mult: Sotul lui Clotilde Armand il ataca dur pe seful de campanie al USR, Matei Paun: "Scor mai mic decat PPDD/ A asociat imaginea USR cu activistii LGBT si cu Soros; a declansat campanie de sabotaj la adresa Clotildei Armand/ Cer explicatii biroului national al USR/ Reactia lui Paun