Deputatul Victor Ponta declara ca "ajuta" PRU pentru ca reprezentantii acestei formatiuni "au inceput in ultimul timp sa spuna tot ceea ce" gandeste si PSD, dar nu are "curajul s-o spuna", fiind "un partid mai timid", transmite Mediafax.

Reclama PRU Alaturi de Victor PontaFoto: Captura YouTube

Deputatul Victor Ponta a declarat, marti, la Nasaud, intr-o conferinta de presa, raspunzand la o intrebare, ca nu si-a dat acordul ca PRU sa-i foloseasca imaginea pe pliantele electorale, insa ii ajuta pe reprezentantii acestei formatiuni.

"Eu nu am fost de acord sa mi se foloseasca imaginea, dar ii ajut, spre deosebire de Ciolos care a fost de acord si nu-i ajuta, eu nu am fost de acord, dar ii ajut pe cei de la PRU. Eu cred ca daca PRU va intra in Parlament o sa sprijine guvernul PSD. Stiti de ce ajut? Pentru ca cei de la PRU, in ultimul timp, au inceput sa spuna tot ceea ce gandim si noi, dar nu avem curajul s-o spunem", a spus fostul premier.

"Si noi, PSD-istii, cam tot asa gandim despre faptul ca mai vrem si noi sa ne conducem singuri tara, sa nu ne mai spuna tot timpul cineva de la Bruxelles ce si cum, dar nu avem curaj sa spunem asta. PSD este un partid mai timid si atunci ne place ca cei de la PRU spun ceea ce gandim noi si nu avem de curaj sa spunem", a afirmat Ponta.

Acesta a lansat un apel la electorat sa "nu se ia dupa dupa cele doua pliante electorale, nici dupa pliantul PRU, nici dupa pliantul PNL.

"Traim intr-o tara ciudata (...) PRU ma propune pe mine ca premier, eu votez cu PSD. PNL il propune pe Ciolos, Ciolos l-ar vrea pe Dancu, Dancu pe PSD si tot asa ne invartim intre noi¬, a afirmat Ponta.

Fostul social-democrat Sebastian Ghita, actual candidat al PRU, a declarat ca partidul sustine un proiect de amnistie penala.