Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, duminica, la Hunedoara, in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor la alegerile parlamentare, ca intre PNL si Dacian Ciolos nu exista niciun fel de ruptura, ci este un partaneriat onest, ea indemnandu-i pe cei prezenti sa ne gandeasca la viitorul Romaniei cu un premier liberal, cu o echipa liberala, transmite News.ro.

Dacian Ciolos, la mitingul PNLFoto: Agerpres

"Nu exista niciun fel de ruptura intre PNL si Ciolos, cum spun televiziunile de casa ale PSD. Suntem intr-un parteneriat bun, un parteneriat onest, suntem intr-o legatura care inseamna ca PNL a inteles ca avem nevoie de schimbare in politica romaneasca", a spus Alina Gorghiu, in discursul de la lansarea candidatilor liberali din Hunedoara.

"Haideti sa le spunem oamenilor ca am gresit, ca au fost momente cand stim ca i-am dezamagit, dar ca suntem singurul partid cu buna credinta in tara asta, singurul partid care poate aduce bunastarea oamenilor, care face diferenta intre o Romanie civilizata si o Romanie inapoi", a mai declarat Alina Gorghiu.

Ea a continuat: "Haideti sa ne gandim la viitorul Romaniei cu un premier liberal, care a produs crestere economica de cinci la suta, iar premisele lui 2017 sunt bune, cu o echipa liberala. Haideti sa ne gandim ca Dragnea sa ramana la sediul din Kiseleff si nu mai mult".

Declaratiile sefei PNL vin in contextul in careHotNews a scris vinerica premierul Dacian Ciolos i-a socat pe liberali, joi, cu o serie de afirmatii profund demobilizatoare facute intr-uninterviu pentru Ziare.com.

"In plina campanie, Ciolos se distanteaza de partid si, mai mult, bulverseaza cu afirmatia ca a discutat inclusiv despre eliminarea pozelor cu el de pe afise. Repeta ca nu participa la campanie, insista ca relatia cu liberalii se limiteaza la sustinerea platformei Romania 100 cu precizarea ca “lucrurile s-au oprit aici”. Aceste mesaje au un efect distrugator. Pe de-o parte demotiveaza partidul, pe de alta parte publicul nu mai intelege pentru cine trage Ciolos. Este, cred, primul candidat-locomotiva care franeaza brusc inainte de finish", a scris Dan Tapalaga in articolul intitulat"Gestul urat al premierului Ciolos".