PNL anunta ca premierul Dacian Ciolos va participa la mitingul de la ora 17.00, liberalii mentionand ca este prima actiune electorala de amploare a premierului.

Miting de lansare a candidatilor PNLFoto: Facebook - Partidul National Liberal

"Vreme buna de miting! Dacian Ciolos participa azi la prima sa actiune electorala de amploare, in mijlocul oamenilor. Vino si tu la ora 17.00 sa-i vezi pe cei care, impreuna cu Ciolos, pot indrepta destinul Romaniei!", este mesajul postat de PNL pe pagina de Facebook a partidului, citeaza News.ro.

Partidul National Liberal organizeaza, duminica, incepand cu ora 17.00, in Piata Revolutiei din Capitala, un miting pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare dar si de sustinere a propunerii de premier Dacian Ciolos, potrivit unor surse din partid fiind vorba despre un eveniment inedit, cu prezentator si discursuri ale unor personalitati din afara politicii, sustinatori ai acestui partid, precum Tudor Giurgiu.

PNL a anuntat de sambata, pe pagina oficiala de Facebook, evenimentul de lansare a candidatilor la parlamentare dar si a sloganului partidului la aceste alegeri.

"Daca il sustii pe Dacian Ciolos sa conduca guvernul si dupa alegerile din 11 decembrie, vino duminica alaturi de noi la mitingul de sustinere a lui Dacian Ciolos si de lansare a candidatilor PNL si a programului de guvernare. Partidul National Liberal a fost si ramane fidel principiilor care stau la baza Platformei Romania 100 si are pentru functia de prim-ministru al guvernului rezultat dupa alegeri o optiune ferma: Dacian Ciolos. Daca esti printre cei care nu doresc sub nici o forma un condamnat penal in fruntea guvernului, daca nu vrei ca gasca infractorilor PSD sa puna din nou mana pe putere, vino alaturi de noi duminica, 6 noiembrie, in Piata Revolutiei, sa spunem impreuna: #goCiolos #goPNL", se arata in mesajul de pe Facebook al PNL.

Surse din partid au precizat pentru News.ro ca evenimentul va fi unul deosebit, cu prezentator si materiale video pregatite special pentru miting. Pe scena se vor afla si personalitati din afara partidului, printre cei care ar urma sa sustina discursuri fiind si regizorul si producatorul Tudor Giurgiu.

Potrivit liberalilor, la miting sunt asteptati in jur de 35.000 de sustinatori, aceasta fiind capacitatea maxima pentru Piata Revolutiei.