Maririle de salarii promovate de PSD in Parlament sunt un “exercitiu de prost gust” si “un act de iresponsabilitate politica”, a declarat marti presedintele PNL, Alina Gorghiu.

Alina GorghiuFoto: Agerpres

“Ce fac acum dinamiteaza o idee legata de legea salarizarii in domeniul bugetar, noi cei din PNL nu putem tolera un asemenea exces politic, ca sa-l calific elegant”, a spus Gorghiu.

“Cred ca genul acesta de initiativa cu o luna inainte de alegeri este un exercitiu de prost gust si se va vedea lucrul acesta curand”, a adaugat lidera liberalilor.

Ea a acuzat ca “PSD minte populatia pentru voturi” si a spus ca “este un act de iresponsabilitate politica, neconstitutional”.

Gorghiu a afirmat ca la dezbaterea din comisiii parlamentarii PNL " au combatut cu toate argumentele posibile”, dar "nu poti face fata majoritatii PSD-ALDE nici in plen”.

Ea a spus si ca este de acord cudeclaratia lui Ciolos, ca din cauza impactului bugetar al maririlor de salarii se vor reduce investitiile.

”Daca te mentii in tinta de deficit nu ai de unde sa tai decat de la investitii”, a spus presedintele PNL.

Gorghiu a cerut sindicatelor sa nu se lase pacalite de PSD, care "cat a fost la guvernare nu a avut nicio durere in varful de par, l-a interesat doar sa dea bani la primari ca sa-i cumpere”.