Deputatul independent Theodor Paleologu anunta ca a strans semnaturile necesare si joi isi va depune la Biroul Electoral Central dosarul pentru candidatura independenta la alegerile parlamentare din 11 decembrie, transmite News.ro.

Theodor PaleologuFoto: Medievalia.ro

"Maine depun dosarul de candidatura ca independent la Biroul Electoral Central. Rog mult pe toti sustinatorii si simpatizantii, pe toti adeptii competitiei democratice sa-mi aduca azi formularele cu semnaturi. Avem practic numarul necesar de semnaturi, dar e important sa-l depasim pentru a lasa loc de eventuale anulari. Va astept azi cu ceai si biscuiti la Casa Paleologu, in strada Armeneasca 34. Sintem pe baricade, numaram si indosariem sute de formulare, asa ca puteti veni la orice ora, pina seara tirziu. Orice formular, orice semnatura in plus conteaza. Si e cel mai sigur mijloc de a-mi face o mare placere...", scrie Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Theodor Paleologu este in acest moment deputat independent, aflat la al doilea mandat.

El a intrat in Parlament in 2008, ca membru PDL, si a devenit membru PNL in momentul fuziunii celor doua partide.

In luna iunie, Paleologu a fost exclus din partid, dupa o serie de critici la adresa conducerii liberale, in special in privinta atitudinii din timpul alegerilor locale. I

mediat dupa excludere, Paleologu a anuntat ca intentioneaza sa candideze din nou in Parlament ca "liberal disident".

Potrivit legii electorale, candidatii independenti trebuie sa adune semnaturi de la 1 la suta din numarul alegatorilor cu domiciliul sau resedinta in circumscriptia respectiva.

Joi, 27 octombrie, este ultima zi in care pot fi depuse dosarele de candidati la birourile electorale.