Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, referitor la faptul ca nu a raspuns solicitarii unionistilor, care au manifestat in week-end, de a se intalni cu ei, ca nu vrea sa intre in dezbateri electorale, precizand ca astfel de discutii trebuie sa aiba loc cu liderii de partide politice, exact asa cum s-a intamplat, transmite News.ro.

"Au fost destul de clari in declaratiile lor (unionistii - n.r.) ca vor discutii cu oameni politici care isi pregatesc programele de guvernare. Noi mai avem doua luni de guvernare, nu vad ce am fi putut discuta despre ceea ce ar urma sa se faca dupa aceea", a afirmat premierul Dacian Ciolos, intrebat de ce nu s-a intalnit cu unionistii la finalul saptamanii trecute.

"Nu vreau sa intru in dezbateri electorale. Va reamintesc ca la Chisinau sunt alegeri prezidentiale in acest week-end, la noi se intra in campanie electorala in curand. Cred ca astfel de discutii trebuie sa aiba loc cu liderii de partide politice, exact asa cum s-a intamplat si e foarte bine asa", a aratat Ciolos.

Presedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012George Simion a avut duminica discutiicu Traian Basescu (PMP), cu Daniel Constantin (din partea ALDE), iar la sediul PSD s-a intalnit cu Ecaterina Andronescu.

Partidele amintite si-au exprimat sutinerea fata de solicitarile protestatarilor. Simion a subliniat ca singurul partid cu care nu a reusit sa stabileasca o legatura este PNL.