Partidul National Liberal filiala Brasov a stabilit sambata lista de candidati pentru alegerile parlamentare, pe prima pozitie la Senat aflandu-se deputatul Daniel Zamfir, initiator al legii darii in plata, in timp ce la Camera Deputatilor pe primul loc se afla o tanara de 24 de ani, Mara Mares, informeaza Agerpres.

Daniel ZamfirFoto: cdep.ro

News.ro scrie ca Marar Mares, Fagaras, este absolventa a Liceului St. Clare's, Oxford, si a Facultatii de Studii Europene si Internationale din cadrul King's College, University of London.

Mares este fiica unui consilier judetean PNL, fost lider al filialei PDL Fagaras, potrivit MyTex.ro.

Potrivit unui comunicat PNL transmis duminica, la Senat ordinea pe lista este urmatoarea: Daniel Zamfir, actual deputat, in Colegiul 1 Brasov (zona Fagaras), Dragos David, director al Agentiei Metropolitane Brasov, si Sorin Manduc, fost primar al municipiului Fagaras.

Lista pentru Camera Deputatilor lista este deschisa de Mara Mares, urmata de actualul deputat Gabriel Andronache, Carmen Ferghete-Top - actual consilier local al municipiului Brasov, Marius Neculoiu si Aurelian Danu.

"Propunem o echipa care imbina tineretea, o solida pregatire profesionala, experienta si un bun potential de reprezentare. Este cea mai buna echipa a celui mai puternic partid din judetul Brasov si suntem convinsi ca raspunde asteptarii majoritatii electoratului, astfel incat dupa alegerile parlamentare PNL Brasov sa-si mentina prima pozitie intre partidele reprezentate in judetul nostru", a declarat Adrian Vestea, presedintele organizatiei judetene a PNL Brasov, citat in comunicatul de presa.

Potrivit sursei citate, la baza desemnarii candidatilor au stat mai multe criterii printre care, integritatea, parcursul profesional, potentialul de reprezentare, precum si proiectele prezentate in fata unei comisii, proiecte prin care potentialii candidati si-au expus liniile directoare ale unei viitoare activitati parlamentare.

Lista propusa de PNL Brasov urmeaza sa fie discutata si aprobata in Biroul Politic National.