Ministrul Dragos Pislaru a anuntat ca nu candideaza la alegerile parlamentare deoarece vrea sa termine proiectele incepute la Ministerul Muncii.

Dragos PislaruFoto: Agerpres

Dragos Pislaru, ministrul Munciideclarase intr-un interviu pentru HotNews.roacordat la inceputul lunii ca a avut discutii cu USR si ca in doua saptamani va anunta daca se va inscrie in partidul lui Nicusor Dan sau va ramane in guvern.

"Am primit oferte onorante de la partide serioase si orientate catre viitor si cred ca implicarea politica este importanta pentru consolidarea democratiei si dezvoltarea tarii. Si atunci ramane intrebarea de ce am luat decizia de a nu ma implica acum", scrie Pislaru intr-un mesaj postat pe Facebook joi dimineata.

"Celor care isi pun aceasta intrebare, si evident, opiniei publice le raspund ca datoria mea este de a duce la bun sfarsit proiectele pe care le-am inceput la Ministerul Muncii. Mi-am asumat alaturi de premierul Ciolos si alaturi de colegii din Guvern misiunea de a reforma si a construi masuri si principii oneste, sustenabile si predictibile in politica de ocupare, salariala si in domeniul asistentei sociale. Avem nevoie de locuri de munca, de salarii decente, de servicii sociale. Nu de pomeni electorale.", spune ministrul Muncii.