Principalul obiectiv al partidului Alianta Noastra Romania este promovarea oamenilor de valoare, in toate domeniile, a declarat liderul formatiunii, Marian Munteanu, miercuri, la Craiova, potrivit Agerpres.

"Alianta Noastra Romania este un partid cu totul nou, care are intr-o proportie covarsitoare oameni care nu au facut politica sau care au fost membri in unele partide incercand sa faca cate ceva. (...) Unul din principalele noastre obiective este sa sprijinim promovarea unor oameni de valoare, cinstiti, competenti, patrioti autentici. Acestea sunt cuvintele cheie: cinste, competenta si patriotism. De asta este nevoie in Romania", a sustinut afirmat Marian Munteanu, in cadrul unei conferinte de presa.

El a anuntat ca formatiunea politica a facut parteneriat cu PNTCD, subliniind ca liderul taranistilor Aurelian Pavelescu nu va candida la alegerile parlamentare, "desi a fost invitat, ca si alte personalitati ale partidului''.

In context, el a sustinut ca cele doua formatiuni sprijina aceleasi valori, iar din acest punct de vedere parteneriatul este unul firesc.

"In tineretea mea am avut sansa sa fiu alaturi de domnul Corneliu Coposu, Ion Ratiu - personalitati mari ale tarii noastre si lideri de seama ai PNTCD care au venit sa puna umarul si sa nu ceara nimic. Este un partid care are o traditie importanta, pe care eu o respect, si care a venit sa ne sprijine. Aurelian Pavelescu a fost colegul meu de facultate", a mai spus Munteanu.