Marian Munteanu, fostul lider al studentilor din Piata Universitatii si fost candidat la Primaria Capitalei din partea PNL, si-a lansat candidatura la alegerile parlamentare, afirmand ca partidul pe care il conduce, Alianta Noastra Romania, a strans deja 110.000 de semnaturi si isi propune un scor electoral de 8-12%, transmite Mediafax.

Marian MunteanuFoto: Agerpres

"In acest loc, personal, imi voi incepe in curand actiunea pentru Bucuresti. Voi candida in acest oras, vreau sa-i asigur pe toti ca daca acum sase luni, in timpul campaniei pentru Primarie, s-au coalizat toti impotriva mea pentru a ma opri de la candidatura, de data asta nu mai au nicio sansa", a declarat Munteanu, in Piata Universitatii.

El a afirmat ca partidul sau a strans deja putin peste 110.000 de semnaturi, precizand ca nu are dubii ca va ajunge la numarul impus de lege.

Munteanu a sustiut ca Alianta Noastra Romania isi propune sa obtina un scor de 8-12% cu scopul declarat de a opri "instrainarea pamantului", defrisarile, jaful si incercarea de modificare a Constitutiei pentru a permite casatoria intre persoanele de acelasi sex.