Florin Stan a anuntat vineri ca demisioneaza din functia de presedinte al partidului M10, fara insa a isi explica gestul. Stan devenise presedinte interimar pe 9 septembrie, dupa demisia Ioanei Constantin.

Florin StanFoto: mzece.ro

Stan are 44 de ani, este antreprenor, este casatorit si are un fiu. Este in partid inca din perioada Asociatiei M10, a ocupat ulterior pozitiile de presedinte interimar al filialei Ilfov, secretar regional pe zona de sud a tarii iar la alegerile interne a fost ales vicepresedinte al formatiunii, preciza M10 intr-un comunicat.

Monica Macovei a demisionat din fruntea partidului pe 28 iunie.

Ce spune Stan in mesajul sau:

"Astazi demisionez din functia de Presedinte Interimar al Partidului M10. Am preluat aceasta sarcina cu dorinta de a construi. Inca de la inceput am pus umarul acestei constructii si succesiv am ocupat posturile de Presedinte Interimar Judetul lfov, Secretar Regional pe zona de Sud a tarii, la alegerile interne am primit cele mai multe voturi pentru Vicepresedinte M10, iar in sedinta Biroului Permanent Politic din data de 09/09/2016, cu unanimitate de voturi, am fost ales Presedinte Interimar al Partidului M10. Multumesc colegilor si Presedintilor de judet cu care am facut echipa extraordinara la alegerile locale contribuind la nivel national cu jumatate din scorul obtinut de M10.

Am intrat in acesta constructie pentru dreptate fiind dornic sa ma alatur luptei anticoruptie plecand de la premiza ca atunci cand nu stii nu ai cum sa actionezi, iar atunci cand iti sunt aduse la cunostinta anumite situatii iei masurile cuvenite. Nu pot admite ca cineva sa nu respecte legile statului si in egala masura sa fie "curat ca lacrima".

Am certitudinea ca noua generatie poate sa conceapa vaccinul.

M10 este un proiect frumos, curat, cu oameni onesti, construit pe baze sanatoase. Am avut placerea sa cunosc oameni remarcabili, iar daruirea acestora contribuie pas cu pas la curatarea si reformarea noii clase politice."