Gimnasta Catalina Ponor a declarat vineri pentru News.ro ca a refuzat oferta PSD Constanta de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, spunand ca politica este "o meserie murdara" si nu doreste sa isi arunce numele "intr-o astfel de lume". Cu o zi in urma, liderul PSD Constanta, anuntase ca gimnasta se va afla pe un loc eligibil pe listele social-democratilor, dar ca spera ca aceasta nu se va razgandi.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ponor a precizat ca a primit oferta in urma cu trei-patru zile, din partea presedintelui PSD Constanta, Felix Stroe, si ca si-a luat un ragaz pentru a le da raspunsul. Sportiva a mai afirmat ca reprezentantii PSD Constanta au facut anuntul, joi, fara a se consulta cu ea pentru ca "probabil au considerat ca raspunsul este pozitiv".

Ea i-a anuntat pe liderii PSD joi seara, dupa ora 23.00, ca nu accepta oferta de a candida.

¬Nu voi face politica, nu e pentru mine. Se spune ca e o meserie murdara si nu vreau sa-mi arunc numele in asa ceva, dupa ani de zile de munca in gimnastica pe propriile eforturi si sacrificii. Daca eram intr-o tara civilizata, cu politica normala, probabil merita sa o fac. Sunt interesata de sport, nu de politica si vreau sa-mi pastrez numele curat. Nu aveam cum sa fac bine doua lucruri - in gimnastica este un program, probabil la PSD se dorea alt program si ajungeam sa nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atat de mult cat imi va permite sanatatea¬, a declarat Catalina Ponor, vineri, intr-un interviu acordat News.ro.