Gimnasta Catalina Ponor scrie joi seara, pe pagina sa de Facebook, despre o eventuala candidatura la alegerile parlamentare, ca "Sunt propusa pe lista insa nu am dat inca nici un raspuns in legatura cu asta ! Maine va sti toata lumea daca voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe."

HotNews.roFoto: Hotnews

Mesajul integral postat de Catalina Popor pe Facebook:

"Legat de ceea ce s-a scris in presa, atata timp cat eu nu am dat nici o declaratie oficiala daca voi candida sau nu , mi-as dori ca cei care comentati urat pe pagina mea sa va abtineti pana maine dimineata cand voi da un raspuns afirmativ sau negativ ! Sunt propusa pe lista insa nu am dat inca nici un raspuns in legatura cu asta ! Maine va sti toata lumea daca voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe.

Multumesc pentru intelegere!"

Liderul organizatiei judetene PSD Constanta, Felix Stroe, declarase, pentru Evenimentul Zilei , ca gimnasta Catalina Ponor (29 de ani) se va afla pe listele de candidati ai PSD Constanta, pe o "pozitie ultraeligibila".

"Listele cu candidati le definitivam, joi, in sedinta Biroului Permanent Judetean Constanta. Un singur nume vi-l pot spune, pe lista noastra va fi Catalina Ponor. Candideaza la Camera Deputatilor pentru ca e tanara, are doar 29 de ani. Bineinteles ca va fi pe loc ultraeligibil" a declarat Felix Stroe.

"Este o onoare pentru noi. Suntem singura organizatie PSD din tara care nu are pe liste pe cineva de la Bucuresti, cu siguranta. Prezenta Catalinei Ponor pe listele noastre este o onoare pentru noi", a mai spus Stroe.

Discutiile cu marea gimnasta s-ar fi purtat de ceva vreme, noteaza EVZ. "Pana acum a acceptat, sper sa nu se razgandeasca", mai spunea Stroe.