Gimnasta Catalina Ponor, in varsta de 29 de ani, se va afla pe listele de candidati ai PSD Constanta, pe o "pozitie ultraeligibila", a declarat pentru Evenimentul Zilei liderul organizatiei judetene PSD Constanta, Felix Stroe.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Listele cu candidati le definitivam, joi, in sedinta Biroului Permanent Judetean Constanta. Un singur nume vi-l pot spune, pe lista noastra va fi Catalina Ponor. Candideaza la Camera Deputatilor pentru ca e tanara, are doar 29 de ani. Bineinteles ca va fi pe loc ultraeligibil" a declarat Stroe, citat de EVZ.

"Este o onoare pentru noi. Suntem singura organizatie PSD din tara care nu are pe liste pe cineva de la Bucuresti, cu siguranta. Prezenta Catalinei Ponor pe listele noastre este o onoare pentru noi", a mai spus Stroe.

Discutiile cu marea gimnasta s-ar fi purtat de ceva vreme, noteaza EVZ. "Pana acum a acceptat, sper sa nu se razgandeasca pana joi dimineata", afirma el.

Ponor nu a putut fi contactata deocamdata pentru a confirma informatia.

Catalina Ponor a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la RIO in vara acestui an. Ea s-a clasat pe locul 7 in finala de la barna. Ulterior, a declarat ca va continua cariera de sportiv. "Nu mi-am pus deloc problema retragerii, vreau sa ma duc la Europenele de la Cluj, mai am de luptat!" a declarat gimnasta pe 16 august.