Liderul PNL Alina Gorghiu a transmis pe Facebook un nou mesaj in care asociaza PNL cu premierul Dacian Ciolos si presedintele Klaus Iohannis, despre care spune ca impreuna vor binele Romaniei, afirmand ca Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Gabriel Oprea sunt intr-un "cartel" care au "aceleasi obsesii si adversari".

Liberalii trebuie sa decida la sfarsitul acestei saptamani daca il vor inlocui pe Vasile Blaga la conducerea partidului. Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca PNL a ajuns intr-o situatie complicata.

Este al doilea mesaj transmis de Gorghiu in care plaseaza PNL alaturi de Ciolos.

Ce a spus liderul PNL:

"Toti cei care au condus Romania in ultimii ani sunt impreuna acum, in acelasi cartel, pentru a pune mana din nou pe statul roman. Toti au aceleasi obsesii si aceiasi adversari: romanii care ies in strada, americanii si UE, justitia care nu mai raspunde la comenzi, Premierul si guvernantii care nu le mai hranesc mafiile, Presedintele care isi vede de treaba. Nu avem dreptul sa-i lasam pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Gabriel Oprea sa revina la conducerea Romaniei. Sunt ei, pe de-o parte, PSD, ALDE, PMP, cu stridentele nationaliste, religioase si inapoierea social-economica si, pe de alta parte, noi, cei din PNL, Presedintele Romaniei, Prim-ministrul si toti cei care vor binele Romaniei.

Mesajul meu pentru toti simpatizantii si membrii PNL, mai ales acum cand trecem printr-un moment foarte dificil, este sa luptam asa cum am mai facut-o pana acum, sa strangem randurile asa cum s-a intamplat si in noiembrie 2014 si sa castigam impreuna aceste alegeri. Partidul National Liberal are puterea de a recupera diferenta de la alegerile locale fata de PSD, pentru ca facem ceea ce trebuie in politica.

Uneori, evenimentele mai putin fericite arata caracterul unui partid si al oamenilor sai. Am demonstrat ca suntem un partid de caracter si cu respect fata de integritate. Ne-am asumat deschis reforma politica si sunt mandra sa am colegi precum cei din PNL, care, pentru mine, sunt toti liberali, indiferent de vechimea lor.

Doar impreuna si uniti vom reusi sa ramanem de partea buna a clasei politice. Doar impreuna si uniti vom putea merge, in continuare, pe drumul reformelor. Doar impreuna si uniti vom castiga alegerile din decembrie."