Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, declara intr-un interviu la RFI ca va decide in urmatoarele doua-trei saptamani daca intra sau nu intr-un partid. El precizeaza ca nu a discutat cu PNL, ci doar cu Uniunea Salvati Romania.

Cristian GhineaFoto: Guvernul Germaniei

Intrebat daca intentioneaza sa intre intr-un partid politic, Cristian Ghinea a raspuns: "Oscilez intre a ma intoarce la viata mea de dinainte, care era o viata mai degraba linistita, desi cu multa munca, dar mai linistita. Sunt mandru ca am creat o organizatie neguvernamentala care se descurca foarte bine fara mine si unde oamenii ar vrea sa ma intorc, sunt mandru de echipa pe care am lasat-o acolo. Asta ar fi optiunea A. Optiunea B ar fi sa fac tot ce depinde de mine pentru a continua nu numai proiectele de la Ministerul Fondurilor Europene, ci si proiectele in general ale acestui Guvern".

Ministrul Fondurilor Europene confirma ca a avut discutii cu USR: "Va confirm faptul ca au existat discutii cu Uniunea Salvati Romania. Este un partid care intr-un mod absolut remarcabil spune ca acest Guvern a facut lucruri bune, care ar trebui sa continue. Intr-o lume politica in care a devenit o moda sa iei in deradere tehnocratii, exista acest partid cu oameni curati si care spune nu, dimpotriva, oamenii astia au inceput ceva bun si ar trebui sa continuam. Dat fiind ca ei spun asta, au existat discutii cu ei".

Continuarea pe www.rfi.ro.