Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca il va cauta pe Victor Ponta pentru a-l invita sa se implice in campania electorala a partidului, inclusiv la redactarea programului de guvernare, potrivit Mediafax.

Ponta si Dragnea (arhiva)Foto: AGERPRES

¬Eu cred ca aceasta discutie trebuie sa se incheie zilele urmatoare. Victor Ponta e unul dintre cei mai valorosi oameni pe care i-a avut PSD, un presedinte de partid bun, un premier bun, printre cei mai buni premieri,ca a facut lucruri bune impreuna cu noi, cu toata echipa. PSD are nevoie de Victor Ponta, Romania are nevoie de Victor Ponta¬, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus ca isi doreste inchiderea subiectului in sens pozitiv: "Vreau sa inchidem subiectul asta cat mai curand, in sens pozitiv. Nici el nu s-a ce nu m-am certat cu mine, nici eu nu m-am certat cu el. El a vorbit mai mult la televizor despre asta, eu mai putin. O sa-l caut zilele urmatoare sa ne vedem si sper sa inceapa sa munceasca alaturi mine, de colegii nostri, sa finalizam programul de guvernare si sa mergem prin tara sa vorbim cu oamenii si sa le spunem ce vom face pentru ei."

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca este decizia lui Liviu Dragnea daca va merge la PRU pentru a-l ajuta sa intre in Parlament, afirmand ca decat sa ai un jucator pe care sa-l tii in tribuna, mai bine il transferi la alta echipa.

¬Prima optiune ramane PSD. Totdeauna, in orice situatie, la orice varsta si in orice moment¬, a mai spus Ponta, precizand ca niciodata nu va face rau PSD.