Actorul Florin Zamfirescu este noul purtător de cuvânt al PRM, el alăturându-se acestei formaţiuni "din dorinţa de a se implica activ în viaţa politică din România" şi din nevoia de a transmite "un apel la normalitate", potrivit unui comunicat al formaţiunii, citat de Agerpres.

Florin ZamfirescuFoto: AGERPRES

"Nu aş fi intrat în dispute politice, dar nu se mai poate! Am decis să mă implic în politică pentru că mesajul pe care simt nevoia să-l transmit este un apel la normalitate. Noi trăim într-o anormalitate permanentă şi cred că majoritatea populaţiei României stă într-o atitudine dezamăgită, aşteptând să se întâmple ceva ca să poată ieşi din amorţeală", a declarat Florin Zamfirescu, în noua sa calitate de purtător de cuvânt al PRM.

"Noi trebuie să oferim încredere celor 50% de nevotanţi care stau acasă şi care nu mai doresc să facă efortul de a alege", a adăugat el.

În opinia reprezentantului PRM, cei care sunt dezamăgiţi de guvernările anterioare vor avea posibilitatea la alegerile parlamentare din acest an să aibă o alternativă reală la actuala clasă politică: "Şansa noastră este masa de votanţi adormiţi. Asta este efortul care trebuie să-l facem. Şi din acest motiv mă angajez să transmit mai departe, să conving oamenii de forţa fabulosă pe care o au, doar votând. Vă daţi seama că efortul este minim: doar un vot!"