Prim-vicepresedintele PNL Bucuresti, Adriana Saftoiu, a declarat, joi, ca PNL nu are rost sa se pacaleasca, pentru ca alegerile interne din organizatiile de sector readuc in functii vechile echipe si ca ramane de vazut in ce masura acestea vor obtine un scor bun la scrutinul parlamentar, potrivit Mediafax.

"Eu constat si la nivel de Bucuresti ca nu prea sunt schimbari profunde si nu are rost sa ne pacalim. Vom vedea in ce masura dupa ce vom termina aceste alegeri cu noile echipe care de fapt in mare parte sunt vechile echipe daca noi vom reusi sa facem un scor pe Bucuresti in asa fel incat sa nu ne fie rusine", a declarat prim-vicepresedintele PNL Bucuresti, Adriana Saftoiu, in cadrul Adunarii Generale a filialei PNL Sector 1.

Adriana Saftoiu a explicat ca 10% din rezultatul la nivel national al PNL il va aduce Bucurestiul, afirmand ca isi doreste ca in urma acestor alegeri interne din organizatiile de sector, "cu oameni noi sau mai putin noi", partidul sa obtina un scor care sa nu ii mai puna din nou in situatia de a explica de ce au gresit.

Adriana Saftoiu a afirmat ca, desi "pestele de la cap se impute", vina este si a celor care nu au curajul sa spuna ceea ce ii nemulumeste.

"Intr-adevar, pestele de la cap se impute. Asa este, dar exista si o vina colectiva pentru cei care prefera sa marunteasca din buze si atunci cand trebuie sa spuna cu voce tare ce nu le place, sa nu avem curajul sa o facem si asumat", a spus Adriana Saftoiu, parasind prezidiul in aplauzele celor din sala.

Deputatul PNL Mihai Voicu a fost reales, joi, presedintele organizatiei PNL Sector 1 cu 320 de voturi "pentru" si 3 voturi "impotriva", dupa ce acesta si-a dat demisia din fruntea organizatiei ca urmare a esecului din alegerile locale. El a fost unicul candidat inscris in cursa.

In cadrul reuniunii, deputatul Diana Tusa si-a anuntat demisia din PNL acuzand "ipocrizia" partidului.