Presedintele PSD, Liviu Dragnea, se va intalni, la inceputul saptamanii viitoare, cu copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu pentru a discuta despre eventualitatea depunerii unei motiuni de cenzura.

Liviu Dragnea si Dacian CiolosFoto: Agerpres

"Saptamana viitoare, maine sau poimaine, o sa vorbesc cu domnul Tariceanu. (...) S-au strans foarte multe lucruri rele pe care acest Guvern le-a facut si ne gandim serios la varianta unei motiuni de cenzura, la inceputul lunii septembrie, care sa transforme acest Guvern intr-un Guvern interimar, cu atributii limitate", a declarat duminica, pentru Agerpres, Liviu Dragnea.

Potrivit liderului PSD, varianta depunerii unei motiuni de cenzura a fost luata in calcul dupa ce "premierul Dacian Ciolos a preferat sa acopere functionari din Ministerul de Finante care au gresit tulburand categorii sociale importante", precum veteranii de razboi si persoanele cu handicap, neluand in calcul apelul social-democratilor de modificare a Hotararii de Guvern respective.

Miercurea trecuta, presedintele PSD declara ca Guvernul Ciolos a adoptat o hotarare prin care veteranii de razboi si militarii care au luptat in teatrele de operatii au ramas fara drepturile prevazute in Codul fiscal, iar acest lucru este, in opinia sa, o dovada de "dispret" fata de romani pe care, daca actualul Executiv nu si-o va cenzura, o face face PSD, prin motiune.