Copresedintele PNL Alina Gorghiu propune ca un bulevard sau o piateta din Bucuresti sa ii poarte numele Majestatii Sale Regina Ana in semn de omagiu din partea municipalitatii.

"Majestatea Sa, Regina Ana, are un loc special in inimile romanilor. Sunt atat de multi cei care ii onoreaza memoria cu cele mai frumoase cuvinte. Cred ca si municipalitatea bucuresteana ar putea aduce un frumos omagiu, daca unul dintre bulevardele sau piatetele din Capitala i-ar purta numele Majestatii Sale. Sper ca primarul Capitalei sa primeasca ideea cu interes" a scris Gorghiu pe Facebook.

Propunerea vine dupa ce Consiliul General a aprobat ca spatiul public situat la intersectia Bulevardului Carol I cu Bulevardul Ion C. Bratianu, in Piata Universitatii, langa spitalul Coltea, sa poarte numele actorului Radu Beligan, decedat recent. Proiectul a fost adoptat cu 26 de voturi din 51 de consilieri prezenti, si a reprezentat o derogare de la regula care spune ca acest lucru se poate petrece dupa 3 ani de la deces.