Cinci sute de membri din organizatia municipala a UNPR Brasov se vor inscrie in PNL, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa a filialei PNL Brasov, Ovidiu Micu, fost vicepresedinte al organizatiei municipale a UNPR, potrivit Agerpres.

"M-am consultat cu membrii mei de partid sa facem o fuziune intre UNPR si PNL. Am vorbit cu prietenul meu Adrian Oprica (n.r presedintele organizatiei municipale a PNL Brasov), am stabilit anumite proiecte in care cred ca ne regasim si sper sa facem o treaba buna in continuare in folosul cetateanului si al proiectelor noastre de viitor la nivel de municipiu", a afirmat Micu.

Presedintele organizatiei municipale a PNL Brasov a precizat la randul lui ca este vorba despre 500 de membri, care urmeaza sa completeze adeziuni, din care 100 sunt militanti care au activat la organizatiile de cartiere.

"Este vorba despre un procent de 80% din organizatia municipala a UNPR care se va inscrie in PNL. Noii membri vor avea acelasi statut, iar vechimea din UNPR se pastreaza. Suntem deschisi in continuare si altor formatiuni politice care vor sa vina spre liberali", a spus Oprica.

Intrebat ce parere are despre anuntul facut de vicepresedintele organizatiei municipale a UNPR, senatorul Sebastian Grapa, fost presedintele al organizatiei judetene a UNPR Brasov, pana la fuziunea care a avut loc miercuri intre UNPR si PMP, a declarat: "In primul rand domnul Ovidiu Micu este liber sa aleaga formatiunea politica pe care o doreste. In al doilea rand, daca avea 500 de membri in organizatia municipala la ora actuala ar fi fost consilier local. Zona Noua de care dansul a raspuns a avut cel mai dezastruos rezultat in urma alegerilor locale".

UNPR a fost absorbit miercuri de PMP, in urma unui congres de fuziune.