Clotilde Armand (Uniunea Salvati Bucurestiul) acuza PNL, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca "ramane un partid nereformat, corupt si clientelar, care a dezamagit cetatenii" si ca "incearca sa se agate de capitalul de imagine pozitiv al premierului Ciolos". "De ceva vreme liderii PNL il curteaza insistent pe Dacian Ciolos pentru a se inscrie in partid. Aceasta denota subtirimea resurselor umane de care dispune PNL, un partid lipsit de lideri credibili de anvergura nationala, dar si panica in care au intrat liderii liberali, constienti fiind ca sunt pe cale sa piarda in mod categoric alegerile parlamentare", scrie Clotilde Armand.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Despre cat de putini lideri competenti, onesti si vizibili dispune PNL stau marturie si balbele facute de liberali in desemnarea candidatului la Primaria Capitalei. E cam greu sa cresti lideri credibili cand in decurs de 10 ani PNL a fost cand in opozitie la PSD 2004-2006, apoi a inceput sa colaboreze parlamentar cu PSD 2006-2008; a fost in opozitie fata de PSD si PDL (2009), apoi a format o alianta cu PSD dand nastere la USL (2011-2014), dupa care iar s-a plasat in opozitie fata de PSD. Nu e de mirare ca membrilor de partid ai PNL nu le este foarte clar cum se plaseaza partidul referitor la PSD si a fost nevoie sa iasa azi doamna Gorghiu cu lamuriri in acest sens", continua fostul candidat al Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1.

"PNL ramane un partid nereformat, corupt si clientelar, care a dezamagit cetatenii ce si-au pus sperantele in acesta. Indiferent de ultimele declaratii ale conducerii el ramane 'Curat murdar'!", incheie Clotilde Armand.

Reactia liderului USB vine la o zi dupa ce co-presedintele PNL Alina Gorghiu declarase, la Antena 3, ca si-ar dori ca PNL sa aiba ca propunere de premier "un om ca Dacian Ciolos (...) ca tipologie".

Alina Gorghiu a declarat in mai multe randuri ca Dacian Ciolos este binevenit in PNL, insa atat ea, cat si alti lideri PNL, l-au criticat adesea atat pe primul ministru, cat si activitatea Guvernului sau.