Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat vineri ca PNL nu va intra in vacanta si va face cateva "corectii organizatorice" acolo unde rezultatele au fost proaste, afirmand ca luni, in cadrul sedintei de Birou Politic National, se vor stabili presedinti unici in toate cele 12 judete in care nu au fost inca stabiliti, "dar vor si cateva surprize", transmite Agerpres.

Teodor AtanasiuFoto: Gandul

"PNL va face putina ordine interna in organizatii, acolo unde rezultatele au fost proaste nu vor fi nici unul din cei doi presedinti presedinte unic, deci va fi stabilit un alt presedinte" a declarat Atanasiu.

Liderul liberal a mai declarat ca pana pe 15 august toate filialele judetene trebuie sa trimita propunerile privind candidatii la parlamentare.

"Am dat un termen foarte strans pana la 15 august in care toate filialele judetene trebuie sa trimita propunerile privind candidatii la parlamentare, urmand ca pana la 1 septembrie si Biroul Politic National sa se exprime, astfel incat incepand cu 1 septembrie toate lumea sa poata sa-si pregateasca campania din toamna", a mai precizat Atanasiu.

Potrivit prim-vicepresedintelui PNL, alegerile parlamentare "vor avea loc probabil pe 11 decembrie, nu poate fi data de 4 decembrie cand vor fi vreo cinci zile libere si s-ar putea ca foarte multa lume sa fie plecata din localitatile de domiciliu".