Copresedintele PNL Alina Gorghiu a reactionat la afirmatiile lui Calin Popescu-Tariceanu privind consultarile care au avut loc la Palatul Cotroceni, in cursul carora presedintele Senatului afirma ca s-ar fi propus guvern de uniune nationala PSD-PNL dupa alegeri, spunand ca Tariceanu "propaga minciuni" despre o discutie la care nu a participat si intrebandu-se cum reactioneaza partenerii sai, Liviu Dragnea si Daniel Constantin.

Mesajul publicat de Gorghiu pe Facebook:

"Dl Tariceanu a fost invitat de Presedintele Romaniei la consultarile pe tema unui proiect de tara, dar a declinat invitatia. Sa ocupi a doua functie in stat si sa propagi minciuni despre o discutie la care n-ai participat, inseamna sa ai zero respect pentru institutiile statului si pentru functia ta. Mai poate insemna ca aliatii si colegii te dezinformeaza sau ca nu ai incredere in ce iti transmit, ceea ce poate fi fatal intr-un parteneriat politic. Domnii Liviu Dragnea si Daniel Constantin ce au de spus?

Nu voi comenta scenariile imaginate de dl Tariceanu, cu "laboratoare", "binoame" si "planuri de forta". Ele pot face, mai degraba, obiectul unor alt gen de analize...

Revenind la lucruri cu adevarat importante, la Cotroceni nu s-a facut politica de partid, ci politica statului roman. A fost o discutie buna, care poate sa fie punctul de pornire pentru un viitor proiect de tara. Si obiectivele intalnirii, si concluziile au fost absolut transparente - mai putin pentru cei care sufera de scenarita."