Discutie savuroasa pe Facebook intre consilierii judeteni de Bihor Traian Bodea (ALDE) si Cornel Borza (PNL), care este si cantaret de muzica populara. Dialogul dintre cei doi, surprins de Blogul lui Bihorel, abunda de greseli gramaticale.

Discutie Borza Cornel - Bodea TraianFoto: captura facebook

"Spuneti cum ati preluat conducerea!", ii scrie Bodea lui Borza, dupa care ofera urmatorul argument: "bihorenii mau trimis in cons, jud, pentru a avea putere de decizie".

"Mie groaza ca vo-i sta la masa cu asemenea oameni!", replica reprezentantul PNL.

Bloggerul noteaza cu umor ca Borza l-a citat apoi, probabil involuntar, pe Lucretiu Patrascanu, insa gramatica i-a jucat iar feste:

"Am-i pare rau, dar an primul rand sant Roman si dupa aceia PNL-ist! Eu am cu ce ma mandri am reprezentat Romania an peste 30 de tari ale lumi! Am crezut ca e altceva! dar m-am angrozit azi de ce-am vazut!".

Disputa dintre cei doi a venit dupa ce Pasztor Sandor (UDMR) a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Bihor, in urma unei aliante PSD-UDMR-ALDE, care are 18 consilieri judeteni, fata de cei 17 consilieri PNL.

Contactati de Digi24, cei doi au incercat sa isi explice greselile gramaticale.

"Era o discutie asa, seara, pe la ora 12:00, cu domnul Borza, in care eu nu m-am concentrat la virgulita si la gramatica si discutam cu domnul Borza si el cu mine. Acum daca chiar doriti sa faceti din asta un material, o emisiune, ma rog!", a spus Traian Bodea.

"Stiu, o sa ma si duc acum la soacra-mea ca e profesoara de Limba Romana, si o sa iau lectii toata vara asta de Limba Romana si ortografie", a declarat si Cornel Borza.