Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a discutat la telefon cu premierul Dacian Ciolos si va organiza o intalnire cu acesta, afirmand ca prim-ministrul i se pare "un om de buna-credinta", chiar daca a facut si greseli.

Liviu DragneaFoto: AGERPRES

"Am vorbit la telefon si ieri, o sa ne auzim si azi. O sa fac intalnire cu premierul Ciolos in functie de programul dumnealui. Premierul Ciolos mie mi se pare un om de buna-credinta. Ca orice om si dumnealui a facut greseli. A facut greseli in primul rand cand si-a facut formula guvernamentala - si prima si a doua - dar nu il banuiesc de rea credinta. In schimb, am mari rezerve fata de unii ministri. Ceea ce ma nemultumeste foarte mult pe mine, si e si de neinteles, de ce il tine in brate in continuare pe ministrul Agriculturii", a spus Dragnea la dcnews.ro, potrivit Agerpres.

"De ce il sustine in continuare pe acest om pentru mine e o mare necunoscuta. Cand o sa ma vad cu dumnealui (cu premierul Ciolos - n.r.), daca o sa ma vad cu dumnealui, o sa-l intreb", a adaugat presedintele PSD.