Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca "prietenia si sprijinul pentru Victor Ponta nu au incetat si nu vor inceta niciodata", adaugand ca nu vrea sa comenteze declaratiile fostului premier potrivit carora s-ar fi razgandit in ceea ce priveste preluarea de catre acesta a sefiei Camerei, scrie Mediafax.

Liviu Dragnea a declarat despre relatia sa cu fostul premier ca "atitudinea, prietenia, sprijinul pentru Victor Ponta nu a incetat si nu va inceta niciodata. Intrebat despre acuzatia pe care i-o aduce Ponta, potrivit careia luna trecuta il sustinea pentru sefia Camerei, iar acum s-a razgandit, Liviu Dragnea a raspuns: "Tin enorm de mult la Victor Ponta, dar nu vreau sa fiu nici istoricul lui, nici comentatorul cuvintelor lui. Imi pare foarte rau, sincer".

Victor Ponta a declarat marti, la iesirea de la sedinta Comitetului Executiv, ca el nu s-a autopropus pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, ci s-a bazat pe o declaratie mai veche a lui Liviu Dragnea. "Eu nu m-am propus. Va dau declaratia lui Liviu de acum o luna cand zicea ca vreau sa fiu la camera, acuma probabil ca a gandit altfel si e ok", a declarat Ponta.