Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca nu crede in coincidente in ceea ce priveste situatia creata de lipsa apei calde in mai multe sectoare ale Capitalei, afirmand ca este posibil ca Guvernul sa fie creat aceasta situatie ca represalii fata de victoria PSD in alegeri.

"Dupa parerea mea, este inadmisibila atitudinea Guvernului si Ministerului Energiei respectiv a ELCEN fata de bucuresteni. Nu poti sa motivezi: chiar acum trebuie facute niste reparatii. Am inteles, conducerea de la ELCEN e in Franta la meci si bucurestenii au ramas fara apa calda. Doamna Firea s-a intalnit cu cei de la RADET, nu este primar in functie, dar e foarte preocupata. Mi se pare absolut inadmisibila atitudinea celor din Guvern si din ministerul Energiei fata de aceasta problema. Asta e dispretul cu care au fost si sunt tratati romanii de Guvernul asta, din pacate", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

Intrebat daca are indicii ca ar fi vorba despre o actiune politica, Dragnea a spus ca nu, dar a subliniat ca nu mai crede nici in coincidente.

"Nu am indicii, dar sunt din ce in ce mai putin convins ca nu este o coincidenta. Nu mai cred in coincidente. Este posibil sa fie si un fel de represalii din partea Guvernului fata de rezultatele pe care le-a obtinut PSD si pentru faptul ca Gabriela Firea a castigat Primaria Capitalei. Este posibil, pentru ca situatia e stranie. In general, cand se fac lucruri de genul asta, nu avantajeaza pe nimeni, se fac din rautate sau prostie sau pentru ca i-au certat cei de la PNL pentru ca, vezi Doamne, nu i-au ajutat in campanie. Pana la urma, ma intereseaza mai putin motivul. Suntem in situatia in care in plina vara, in 2016, mare parte din Capitala a ramas fara apa calda. Daca o sa reusim sa avem vreo discutie cu premierul sau vicepremierul Borc, sa vedem cum poate fi integrat ELCEN impreuna cu RADET, ca bucurestenii sa nu mai sufere, daca nu, sa vedem ce putem face legislativ", a aratat presedintele PSD.