Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, promite, intr-un comunicat difuzat miercuri, ca va "gasi caile economice cele mai potrivite pentru ca transportul public sa fie gratuit" in Capitala.

Gabriela FireaFoto: Agerpres

"Voi gasi solutia cea mai potrivita pentru ca transportul public sa fie gratuit in Bucuresti! Vreau ca oamenii sa fie multumiti de conditiile pe care le va oferi transportul in comun, esential pentru fluidizarea traficului in Capitala. Modernizarea transportului public este o prioritate pentru mine, precum si imbunatatirea conditiilor pentru biciclisti. Voi gasi caile economice cele mai potrivite pentru ca transportul public sa fie gratuit, intr-un timp rezonabil, tocmai pentru a incuraja cat mai multi bucuresteni sa il foloseasca", sustine Firea in comunicat.

"Asta nu inseamna ca personalul RATB care vinde, acum, biletele, va ramane pe drumuri. Vom gasi solutii pentru fiecare in parte. Eu vreau sa creez locuri de munca pentru bucuresteni, nu sa cresc somajul. ot ce am promis in campanie voi face", mai spune primarul ales al Capitalei.