Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, si-a pierdut cartea de identitate chiar in ziua votarii si a fost nevoit sa-si amane momentul votului pentru a primi o noua carte de identitate, transmite Mediafax.

Gheorghe FalcaFoto: Agerpres

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, nu si-a mai gasit buletinul chiar in ziua votarii si a fost nevoit sa-si amane momentul votului pentru a primi o noua carte de identitate.

Intial primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, trebuia sa voteze la ora 13.30 la sectia 103 din cadrul scolii de pe strada Posada numarul 19 din cartierul Aradul Nou, dar a anuntat apoi ca momentul votarii s-a amanat si va fi anuntat din timp.

"Ca orice om nu mi-am gasit buletinul si trebuie sa mi-l refac pentru ziua de astazi. Dar eu cred ca se intampla oricarui cetatean astfel de lucruri, este o normalitate, foarte bine ca ghiseele (de la Evidenta Populatiei - n.r.) sunt deschise, o sa apuc la ora 15.00 sa-mi exercit dreptul de vot. Ultima data am umblat cu cartea de identitate cand am avut o deplasare in strainatate in urma cu cateva saptamani bune", a declarat, pentru Mediafax, primarul municipiului Arad Gheorghe Falca, in timp ce astepta sa primeasca noua carte de identitate.

Deplasarea in strainatate a avut loc dupa depunerea candiaturii, cand Gheorghe Falca a avut cartea de identitate.

In cursa pentru functia de primar al municipiului Arad sunt 10 candidati.