Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, referindu-se la posibilitatea depunerii unei motiuni de cenzura de catre social-democrati, ca liberalii nu vor sustine niciodata "un demers de doi lei al PSD", despre care considera ca ar aduce instabilitate politica, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Niciodata PNL nu va sustine un demers de doi lei al PSD care va produce instabilitate pe scena politica. A depune o motiune de cenzura cu cateva luni inainte de alegeri e un semnal prost si pentru extern si pentru intern. In niciun caz nu o sa sprijinim acest demers de acaparare a intregii puteri in Romania de catre PSD. (...) Vor tot. PSD nu are alta doctrina decat: ", a afirmat Gorghiu, intr-o discutie pe Facebook cu cetatenii.

Liderul liberal a mai sustinut ca social-democratii s-ar fi gandit la varianta privind motiunea de cenzura inca inainte de momentul in care PSD a decis sustinerea Guvernului Ciolos: "Motiunea de cenzura a fost una dintre armele la care PSD s-a gandit inainte de a sustine Guvernul Ciolos. A fost un context in care partidele politice nu ar fi putut sa-si asume functia de prim-ministru si guvernarea (...), insa cred ca de atunci incoltise ideea in capul pesedistilor de vaza sa-si faca guvern. Am vazut ca motiunea de cenzura a fost anuntata cu data si cu tot alaiul de fostul prim-ministru, actualul inculpat Victor Ponta, in timp ce domnul Dragnea inca se mai alinta, nu stie cand se va depune motiunea, cum si asa mai departe."

Alina Gorghiu a mai spus ca, in opinia sa, pentru Romania ar fi un dezastru, care ar duce tara inapoi "cu zeci de ani", ca PSD sa organizeze alegerile parlamentare.