Ionel Hasotti, fratele senatorului PNL Puiu Hasotti, declara ca nu are nicio intentie de a intra in politica. Acesta a respins afirmatiile facute de copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, care a declarat miercuri ca fratele politicianului liberal "se gandeste serios" sase alature formatiunii sale politice.

"Nu mi-am exprimat niciodata dorinta de a intra in politica intr-un fel sau altil. Nu am facut niciodata politica si nu am intentia sa fac politica. Ma onoreaza intentia domniei sale Calin Popescu Tariceanu, dar nu este si intentia mea", a declarat Ionel Hasotti pentru HotNews.ro.

Copresedintele Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor Calin Popescu Tariceanu a afirmat, miercuri seara, ca fratele liberalului Puiu Hasotti "se gandeste foarte serios" sa devina membru ALDE, scrie Agerpres.

"Ma bucur sa vad atat de multi sustinatori ai lui Stelian Damov (n.r. candidatul ALDE la Primaria sectorului 2) si inteleg ca faceti parte din comunitatea macedonenilor din Romania. Eu am am cativa cunoscuti, binecunoscuti si dvs, fratii Hasotti. Cu Puiu Hasotti am facut cot la cot politica in PNL, dar el e mai conservator si vad ca vrea sa ramana in continuare prizonierul unui partid care a ajuns sa fie dominat de fostul PDL. In schimb, m-a bucurat foarte tare, telefonul pe care l-am primit intr-o zi de la fratele lui Puiu, Ionel, pe care il cunosc, de asemenea, foarte bine si care este probabil cel mai renumit avocat din Constanta si unul dintre cei mai valorosi avocati din Romania si care mi-a spus ca se gandeste foarte serios sa devina membru ALDE", a declarat Tariceanu, la o intalnire cu membrii comunitatii aromanilor.

"E o mare bucurie pentru mine daca Ionel Hasotti va face acest pas pentru ca eu vreau in partidul acesta sa avem oameni reprezentativi, oameni care sa insemne ceva pentru breasla lor sau pentru comunitatea lor", a afirmat Tariceanu