Senatoarea Ruxandra Florina Jipa a demisionat, luni, din UNPR, acuzand faptul ca partidul nu i-a sustinut candidatura la o functie de judecator Curtea Constitutionala. Jipa a provocat un scandal luni la Comisia Juridica, cand l-a dat afara pe un coleg din fostul sau partid, care a incercat sa o inlocuiasca in cadrul sedintei pentru a fi asigurat cvorumul.

Florina JipaFoto: AGERPRES

"De astazi sunt senator independent. Au fost prea multe porcarii care mi s-au intamplat de miercuri incoace", a declarat Jipa in plenul Senatului, potrivit Mediafax.

Ulterior, cand si-a sustinut candidatura in plen, Jipa a afirmat: "Din 2004 tot merit si nu ajung. (la CCR- n.r.)".

In sala Comisiei, Ruxandra Jipa, care nu are sustinerea grupului pentru a candida la CCR, l-a acuzat pe viceliderul grupului UNPR, Marius Isaila, ca a venit pentru a o inlocui de la sedinta, acesta fiind membru al comisiei de buget.

"Este o porcarie. O sa raspunda multi de aici. Ai problemele tale, iesi din sala. In clipa asta. Chiar vreti dosare penale pe banda? Hai, te rog frumos, nu ai ce sa cauti aici. Daca eu sunt aici, tu ce cauti??? Hai afara sa discutam amandoi. Nu ma calmez, pentru ca nu mai pot. Numai porcarii mi se intampla de miercuri, nu mai pot. Nu intelegi ca nu e in favoarea mea, ca doar nu sunt venita cu pluta pe Dambovita. Iesi afara, ca asiguri cvorum", a tipat Jipa la Isaila.

Vezi imagini cu scandalul pe Mediafax