Rezultatele evaluarii ministrilor dupa primele 6 luni de mandat ale Guvernului Ciolos vor fi prezentate cel mai probabil la inceputul saptamanii viitoare de catre premier. Dacian Ciolos are, in aceste zile, o serie de intalniri cu membrii Executivului. Prima dintre ele a fost, marti, cu ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dacian Ciolos le-a spus in urma cu o saptamana ministrilor sai ca, dupa Sarbatorile Pascale, se va trage o linie si se va analiza cum au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului.

"Urez tuturor Sarbatori Luminate si fericite! Sa profitati de aceasta scurta pauza, asa cum v-am mai spus, si pentru a trage o linie si a face o analiza a modului in care au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului si pana acum. A fost perioada in care v-am rugat sa va concentrati pe pregatirea proiectelor pe care ni le-am asumat in acest mandat si, dupa ce ne intoarcem din vacanta de Paste, am dori sa avem o discutie in care sa ne concentram atentia pe urmatoarea etapa pe care ne-o asumam, si anume aceea a livrarii de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-am lansat. Nu vreau sa ramanem la stadiul de proiecte lansate si sa lasam impresia ca doar lansam idei fara sa avem capacitatea de a livra rezultate", spunea pe 27 aprilie Dacian Ciolos.

Premierul a insistat asupra faptului ca actualul Guvern trebuie sa lase in urma sa "reforme nu doar incepute, dar care sa dea si rezultate": "Ma gandesc aici in primul rand la proiectul de reforma a administratiei, unde ceea ce vom face in lunile urmatoare trebuie sa demonstreze un impact direct asupra cetatenilor, asupra beneficiarilor actiunii, activitatilor administratiei publice, ma gandesc la proiectele de infrastructura, ma gandesc la domeniul sanatatii, educatiei si o sa trecem in revista si celelalte domenii, dar aici sunt cateva prioritati pe care ni le-am asumat in aceste domenii si as vrea sa incepem sa vorbim si de rezultatele pe care le obtinem."