Liviu Dragnea a declarat miercuri ca isi va da "foarte probabil" demisia din Camera Deputatilor dupa sarbatorile de Paste, varianta pe care a luat-o in calcul dupa condamnarea la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul.

Liviu DragneaFoto: Agerpres

Intrebat daca isi va da demisia, intrucat luni declarase ca se gandeste la aceasta posbilitate, Dragnea a raspuns: "Este foarte probabil, asta ca sa va dau o veste buna de sarbatori. In orice caz nu pana in Paste."

Intrebat de ce ia in calcul sa isi dea demisia si nu sa plece din fruntea partidului, Dragnea a adaugat ca luat în calcul foarte multe variante şi posibilităţi începând de vineri, iar decizia sa va avea la bază modul în care va influenţa partidul.

Dragnea a declarat luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD, raspunzand la o intrebare, ca este "putin probabil" ca dupa alegerile locale sa mai ramana in fruntea partidului si ca "doar Mama Omida" poate sti ce viitor politic mai are, dupa condamnare.

Intrebat daca s-a gandit sa demisioneze din parlament: "O sa ma gandesc daca imi dau demisia din parlament pana miercuri. Dar miza nu era ca eu sa ma retrag din parlament ci ca partidul sa intre in disolutie."