Presedintii PSD Arges si PSD Pitesti, Serban Valeca, respectiv Cristian Gentea, au sustinut, vineri dupa-amiaza, ca nu sunt la curent cu decizia instantei in cazul lui Liviu Dragnea, transmite Mediafax.

"Nu stiu nimic, nu comentez. Am fost plecat toata ziua. Codul de etica se refera la condamnari pentru coruptie, mita, nu pentru altfel de condamnari. Astfel ca si o condamnare in cazul presedintelui Dragnea n-ar trebui sa fie un motiv care sa conduca la pierderea functiei de conducere", a declarat Serban Valeca, presedintele PSD Arges.

"Am atata treaba la serviciu incit nu-mi sta mintea la asa ceva. Probabil s-a dat verdictul in cazul lui Dragnea. Va rog sa ma credeti ca nu stiu care e rezultatul. Nu stiu, nu pot comenta. Am foarte mult de lucru", a sustinut, pentru Mediafax, si Cristian Gentea, presedinte PSD Pitesti.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, adica dublu decat in prima instanta, in dosarul Referendumului, decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie fiind una definitiva.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, adica dublu decat in prima instanta, in dosarul Referendumului, decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie fiind una definitiva. Ulterior, in jurul orei 15.00, la sediul PSD a avut loc o sedinta a Comitetului Executiv a carei concluzie a fost ca Liviu Dragnea trebuie sa ramana la sefia PSD, presedintele executiv, Valeriu Zgonea, cerandu-i demisia.