Liderii grupurilor parlamentare si Biroul permanent de la Camera Deputatilor au decis, la inceputul acestei saptamani, ca deputatii sa lucreze la Parlament numai in zilele de luni si marti, restul activitatii desfasurandu-se in circumscriptiile electorale pana la finalul campaniei electorale pentru alegerile locale, informeaza Agerpres.

Camera DeputatilorFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

Potrivit stenogramei sedintei Biroului permanent de luni, liderii grupurilor parlamentare au decis ca lucrarile in plen si in comisii sa aiba loc luni si marti, in restul zilelor din saptamana deputatii dorind sa fie prezenti in teritoriu pentru campania electorala.

Astfel, lunea va fi sedinta de plen. Marti va fi, de asemenea, de plen cu vot final pentru proiectele de lege, iar in continuare se va lucra in comisii.

"Deci, va fi programul traditional. Si declaratiile politice vor fi marti dimineata de la ora 8,00 la ora 10,00. De la ora 10,00 la ora 13,30 vom avea plen, iar la ora 14,00 va fi votul final, dupa care vom avea activitate in comisii pana la ora 19,00. Si, dupa aceea, de miercuri activitate in teritoriu pana duminica, urmand a recupera in luna iulie", a concluzionat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, potrivit stenogramei Bp.

Deputatii nu au reusit sa voteze niciun proiect de lege in aceasta saptamana deoarece nu s-a intrunit cvorumul de sedinta la plenul de miercuri.