Valeriu Zgonea, presedintele executiv al PSD, a comentat miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, faptul ca Marian Munteanu si-a retras candidatura la Primaria Capitalei din partea PNL, despre care spuns ca a fost "demisionat", precum si faptul ca in locul sau va candidat Catalin Predoiu, afirmand ca ramane de vazut daca "e pregatit sa devina a patra roata la caruta ridicola a PNL."

"Marian Munteanu a fost "demisionat". Niciun lider din "marele partid" n-a avut curajul sa fie langa el. Au stat pititi pe margine, fara sa-si asume responsabilitatea imparitirii acestui esec usturator. Ramane de vazut daca domnul Predoiu a renuntat cu totul la visele de premier si e pregatit sa devina a patra roata la caruta ridicola a PNL" a scris Zgonea.

"Dincolo de asta, un lucru este clar: PSD a dovedit o data in plus ca este singurul partid serios, care prin Gabi Firea si ceilalti candidati de la sectoare vine cu un proiect concret pentru a imbunatati viata bucurestenilor. Restul sunt povesti!" a continuat presedintele Camerei Deputatilor.