Fostul premier Victor Ponta compara situatia candidatului PNL la Primaria Generala a Capitalei cu un episod din serialul de comedie "Stan si Bran", in care cele doua personaje principale incearca sa transporte un pian pe scari. In opinia fostului lider PSD, "Stan si Bran de la PNL (Gorghiu si Blaga) s-au tot caznit sa duca pianul ('candidatul') pe scari! Nu a iesit cu Busoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O sa mai incerce pana se termina filmul!"

Ponta a postat, impreuna cu mesajul, si un clip video de pe YouTube.com cu scena amintita.

  • Redam integral postarea facuta pe Facebook de Victor Ponta

"Deci situatia deja este exact ca in filmuletul celebru - Stan si Bran de la PNL (Gorghiu si Blaga) s-au tot caznit sa duca pianul ('candidatul') pe scari! Nu a iesit cu Busoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O sa mai incerce pana se termina filmul!

Dupa ce au tipat ca vor guvernarea si l-au pus pe Ciolos tehnocratul, au tipat ca vor castiga Bucurestiul si au terminat prin a arata exact gradul de penibil si degringolada la care nici macar PNTCD nu ajunsese!

Acum macar e destul de clar - batalia la Capitala se da intre Gabriela Firea si Nicusor Dan. Nu este deloc asa usor cum pare, dar cred ca PSD are o sansa foarte mare si realista de a castiga din nou la Primaria Generala , dupa 2012!

Ceea ce cred ca e corect (tinand cont de oferta celorlalti) si e si foarte bine!"