Presedintele filialei municipale PSD Piatra Neamt, Aurelia Simionica, a demisionat din partid si a declarat, pentru Agerpres, ca decizia sa este ferma. "Demisionez pentru ca in momentul de fata consider ca nu mai sunt utila partidului", a aratat Simionica.

"Mi-am depus demisia, iar domnul presedinte Ionel Arsene a solicitat, pana la aprobarea demisiei, inca o discutie pentru clarificarea lucrurilor. Demisia mea este ferma. Este motivata in trei randuri scrise de mana, asa cum se fac astfel de solicitari. Demisionez pentru ca in momentul de fata consider ca nu mai sunt utila partidului", a afirmat Aurelia Simionica.

Ea a adaugat ca, deocamdata, nu intentioneaza sa se inscrie in alt partid si va medita cateva zile asupra situatiei.

Aurelia Simionica a avut trei mandate consecutive de presedinte al filialei PSD Piatra Neamt, ultima realegere a sa pe functie fiind in anul 2015.

Simionica este si consilier municipal la Piatra Neamt, insa isi va pierde mandatul de ales local ca urmare a demisiei din PSD.

Si presedintele executiv al PSD Neamt, deputatul Vlad Marcoci, intentioneaza sa demisioneze din functia de conducere, insa acesta va ramane membru al partidului.

In urma cu o saptamana, un alt membru al Biroului politic local al PSD Neamt si candidat pentru consiliul local, Ioan Fiterau, a demisionat din partid.