Patronul Grup Romet Buzau, Constantin Toma, care este de profesie inginer, a fost validat, marti, drept candidatul PSD la primaria municipiului Buzau, in prezenta presedintelui PSD Liviu Dragnea, informeaza Agerpres.

Presedintele organizatiei judetene, deputatul Marcel Ciolacu, l-a prezentat pe Constantin Toma drept "un om cu experienta, trecut prin viata". Ceilalti doi contracandidati ai lui Constantin Toma s-au retras din competitie, insa au decis sa faca echipa, alaturi de el, la viitoarele alegeri locale.

Constantin Toma a fost senator PSD in legislatura 2000-2004 si se afla in primii 200 de oameni de afaceri din Romania, fiind patronul a 10 firme.

"Desi este o zona cu toate formele de relief si cu toate bogatiile naturale, Buzaul se afla pe locul 37 din cele 41 de judete ale tarii, deci prima mea preocupare va fi deci relansarea economica, Buzaul urmand sa devina un pol economic intre cele trei provincii istorice - Ardeal, Moldova si Muntenia", a declarat, pentru Agerpres, Constantin Toma.