Biroul Politic National al PNL a validat miercuri mai multe candidatii la primariilor sectoarelor 1-5 din Capitala. Copresedintele Vasile Blaga a declarat ca PNL va finaliza validarea candidatilor pentru alegerile locale in urmatoarele doua saptamani, urmand ca o prezentare a acestora sa aiba loc la Constanta la inceputul lunii aprilie.

"Am convocat pentru 2 - 3 aprilie, la Constanta, Liga alesilor locali, unde o sa participe toti candidatii nostri pentru functiile de primari si, sigur, pentru presedinti de consilii judetene din tara. Mai avem putine locuri in care trebuie sa desemnam candidatii de primari. In maxim doua saptamani lucrurile vor fi incheiate. Le-am spus si colegilor: mai sunt 48 de zile pana cand se depun listele cu candidati", a precizat Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres.

Copresedintele liberal a anuntat validarea, in cadrul BPN, a sase candidati la functiile de primari.

"La Tulcea - Stefana Zibileanu, la sectorul 1 - Alexandru Nazare, la sectorul 2 - Dan Cristian Popescu, la sectorul 3 - Florin Vasile, Razvan Sava la sectorul 4 si la sectorul 5 - Ovidiu Raetchi", a precizat Blaga.

Potrivit acestuia, candidatul PNL la Primaria sectorului 6 va fi anuntat saptamana viitoare.

El a mentionat ca BPN al PNL a validat si cinci presedinti unici de filiale. La Dolj - Nicolae Giugea, la Buzau - Ovidiu Anghel, la Calarasi - Raducu Filipescu, la Galati - Victor Paul Dobre si la Sibiu - Raluca Turcan, a spus el.