Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca el nu va mai depune plangere penala in problema sistemului de vot din Camera Deputatilor, dar nu exclude, totusi, ca o astfel de plangere sa apara, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea in ParlamentFoto: Hotnews

"Eu nu, dar nu exclud ca ea sa apara. Nu stiu, nu pot sa spun ca nu va apare, dar a fost foarte multa suparare si este in continuare foarte multa suparare si frustrare din partea multor parlamentari, care s-au simtit pacaliti de acest sistem de vot viciat", a raspuns Liviu Dragnea, intrebat daca va mai depune plangere penala.

Liderul PSD a fost intrebat de jurnalisti ce se intampla cu plangerea pe care o avea in lucru deputatul PSD, Daniel Florea.

"Din acest motiv spun ca nu exclud, eu nu sunt jurist", a spus Dragnea.

Dragnea anunta, in urma cu doua saptamani, ca PSD va depune plangere penala pentru votul la Legea defaimarii si a sustinut ca ar fi existat "o mana criminala" care a manipulat sistemul informatic, in asa fel incat sa pice legea.

"Domnul Daniel Florea, acum, intocmeste, redacteaza o plangere penala IN REM, pe care o va depune, maine, la parchetul competent, o sa hotarasca care este acela, pentru ca procurorii sa verifice urgent cine a intervenit in sistemul informatic. Reiese foarte clar ca este vorba de 301 cartele, dupa listeningul depus, dar cineva a pus, cu mana, ca sa folosesc expresia aceasta, 315 prezenti. Diferenta de 14 nu exista nici ca nume, nici ca si cartele introduse (...) Cineva, o mana criminala, a pus acolo nu 301, ci 315", anunta Liviu Dragnea, imediat dupa votul din plenul Camerei Deputatilor.